Bàsquet

El Madrid arrenca un sofert triomf de Manresa

Tavares, amb 19 punts i 13 rebots, marca les diferències en un pols de constants alternatives (87-92)

El Madrid arrenca un sofert triomf de Manresa

J Alberch / ACb photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

La Lliga Endesa va tornar en gran després de patir la suspensió dels nou partits de la 16a jornada per la pandèmia. El Baxi Manresa, una de les grans sensacions de la temporada, li va discutir fins a l’últim segon el triomf al líder, el Reial Madrid, que va aconseguir sobreviure de forma agònica al Nou Congost després un pols vibrant (87-92).

Feia 24 dies que l’equip manresà no jugava un partit. Fins a 13 positius ha acumulat des de l’11 de desembre. Però la impressió que va deixar sobre el parquet és que el seu joc no ha perdut frescor. La covid també havia fet estralls a la plantilla madridista. Però l’equip de Laso va demostrar que torna amb força després de 12 dies sense jugar. Els grans beneficiats van ser els prop de 3.000 espectadors que van acudir al Nou Congost perquè van disfrutar d’un espectacle de primera línia.

El Baxi li va plantejar un pols físic i intens, virtuts que l’han portat fins a la cinquena plaça de la Lliga, i el Madrid va respondre amb la mateixa moneda. La conseqüència va ser un partit de constants cops i alternatives, amb l’equip de Pedro Martínez discutint-li el domini de la pintura els madridistes.

Notícies relacionades

 Al marge dels punts de Thomasson (15), l’equip manresà va comptar amb les esplèndides actuacions de Bako (13 punts, 5 rebots) i Sima (13 punts, 4 rebots) per combatre un determinant Tavares (19 punts, 13 rebots).

 L’equip de Laso, amb més aportació des de la banqueta, va saber percudir des del triple, amb Rudy (15 punts, 5 triples) i Yabusele (12 punts, 3 triples) enxufats i entrar amb un mínim avantatge en els dos últims minuts, que va saber jugar amb més cap, per consolidar el seu liderat a l’ACB.