EDUCACIÓ

Protesta a Sabadell per la baixa en bloc de la direcció d’una escola

Protesta a Sabadell per la baixa en bloc de la direcció d’una escola

JORGE NIETO

1
Es llegeix en minuts
clàudia mAs

"Ja n’hi ha prou", "dimissió immediata", "volem una educació digna". Aquests són alguns dels càntics que van ressonar ahir a la tarda davant l’escola Andreu Castells, situada al barri de Can Rull de Sabadell (Vallès Occidental). Unes 300 persones –la majoria famílies del centre– van exigir la dimissió de la (ja antiga) direcció de l’escola, fruit del mal rendiment escolar i el "modus operandi" d’aquests últims anys de l’equip.

Notícies relacionades

El centre educatiu ha estat en el punt de mira a gran part de Catalunya per la intervenció de la Generalitat, després que la direcció en bloc agafés la baixa laboral (la directora, la cap d’estudis i la secretària). "Que direcció no hagi dimitit no ens serveix, volem que se’n vagin immediatament", es queixa Jennifer Moreno, una mare de l’escola que es manifesta amb una pancarta.

El Departament d’Educació va assignar dijous un equip directiu interí, amb professors del mateix centre, per a aquesta escola. S’ha optat així per assignar un nou equip directiu format per docents del mateix centre "amb la voluntat de mantenir una continuïtat en el projecte pedagògic".