"Barcelona té impuls i ambició per ser líder"

"Barcelona té impuls i ambició per ser líder"
1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Giorgio Miano, casat, amb dos fills i un gos. Nascut i criat a Roma, va viure a Buenos Aires abans de mudar-se a Barcelona fa nou anys. Té més de 20 anys d’experiència laboral arreu del món, liderant equips en les indústries de telecomunicacions i tecnologia. Aquest gener s’ha incorporat a PTC com a RVP de vendes al sud d’Europa i Àsia.

¿Per què va escollir Barcelona?

Com a família internacional, vam decidir mudar-nos perquè buscàvem viure en una ciutat on els nostres dos fills poguessin combinar l’entrenament de tennis d’alt rendiment amb una educació escolar internacional. Durant aquest procés de descobriment, tots ens vam enamorar immediatament de Barcelona.

¿Quins aspectes de la ciutat destacaries com a positius?

Té impuls i ambició palpables per ser una ciutat líder al món i la comunitat està orgullosa d’això i dona la benvinguda als expatriats perquè hi contribueixin. A més, Barcelona té una combinació única de qualitats que la fan agradable: fàcil accés a la natura, clima temperat, art acolorit, bon sistema de transport i, en general, amabilitat.

¿Quins aspectes cal millorar?

L’assequibilitat de la vivenda, la contaminació de l’aire i el trànsit són, segons la meva opinió, les principals prioritats per abordar.

Notícies relacionades

¿Què espera de Barcelona en els pròxims anys?

Que continuï sent un referent mundial en àmbits com la tecnologia, l’art i la cultura, i la salut. Alhora que continuï atraient, com a amfitriona, els millors esdeveniments esportius mundials, com la Copa Amèrica. En general, espero que sigui la ciutat escollida per les empreses tecnològiques més innovadores del món per aprofitar el talent internacional disponible.