Esquela| La família de la noia que va morir per la caiguda d’una palmera: «Fins sempre, Shamira»

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La família de la Shamira, la noia que va morir la setmana passada al ser aixafadaper una palmera que li va caure a sobre, li ha donat l’últim adeu aquesta tarda.

L’Ajuntament de Barcelona ha assumit les despeses de la cerimònia i l’enterrament de la Shamira, que tenia 20 anys quan al passar pel carrer de Joaquim Costa del barri del Raval, al costat de la plaça d’Emili Vendrell, va perdre la vida per la caiguda de l’arbre.

La família de la noia s’ha acomiadat en una esquela publicada a EL PERIÓDICO en la qual assenyalen que «els que vam estimar la Shamira li donem l’últim adeu plens de dolor per la seva pèrdua».

Notícies relacionades

En l’esquela assenyalen també que «ens ha deixat massa aviat», però afegeixen que «l’únic consol» que els queda és que, «quan un ésser estimat es converteix en record, la memòria esdevé en un tresor». «Fins sempre, Shamira», tanquen el seu comiat escrit.

La mort de la Shamira ja ha provocat canvis en les tasques de jardineria de les datileres de Barcelona. A part de començar a inspeccionar les palmeres de característiques similars a la que es va partir, l’ajuntament ha començat a regar una vegada per setmana els 914 exemplars pareguts al que va causar l’accident que va aixafar la Shamira.

Temes:

Accident