Infraestructura marítima

El Puerto de Barcelona cessarà l’activitat de creuers al moll Barcelona Nord a l’octubre

El 2 d’octubre salparà l’últim creuer des de la terminal ubicada en aquest moll i el dia 22 «cessaran totes les operacions»

Barcelona agruparà tots els creuers a l’Adossat i alliberarà espai per a ús ciutadà

Radiografia d’un dia de temporada alta: uns 11.600 creueristes, però no tots per Barcelona

El Puerto de Barcelona cessarà l’activitat de creuers al moll Barcelona Nord a l’octubre
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Port de Barcelona cessarà l’activitat de creuers al moll Barcelona Nord a l’octubre, per complir l’acordat el 2018 amb l’Ajuntament de Barcelona: «Tancar el punt d’emissions més pròxim a la ciutat» per reduir l’impacte de creuers i ferris, així com integrar més usos ciutadans a territori portuari.

El 2 d’octubre salparà l’últim creuer des de la terminal ubicada en aquest moll i el dia 22 «cessaran totes les operacions», per la qual cosa tota l’activitat de creuers se situarà al moll Adossat, han informat aquest diumenge fonts del Port de Barcelona a Europa Press.

Notícies relacionades

Al juny, el Port de Barcelona va tornar a obrir el concurs per adjudicar la que seria la seva setena i última terminal de creuers (la denominada G) al moll Adossat, després de suspendre tres mesos enrere la convocatòria inicial.

Amb el cessament d’aquesta activitat, el moll «s’obrirà a la ciutadania» en dues fases: una abans de la celebració de la Copa Amèrica –que comença l’agost del 2024– i una altra quan acabi aquesta competició.