Temps a Barcelona, avui dissabte, 29 de juliol del 2023: sol i molta calor (també de nit)

Alfons Puertas / Observatori Fabra (RACAB)

1
Es llegeix en minuts

Jornada de cel completament clar i bastanta calor a Barcelona i l’àrea metropolitana per a aquest dissabte, 29 de juliol; serà un dia de ‘meteo’ de pur mes de juliol que presumiblement embotirà de banyistes les platges de la capital de Catalunya i les ciutats marítimes conlindants i que obligarà a buscar el refugi de l’ombra a aquells que passegin pels carrers.

Així, serà un dia en què el domini del sol serà absolut des de primera hora del matí fins a la posta de sol. Sense indici de núvols alts, donarà via lliure al fet que els termòmetres es mantinguin per la franja alta, tot i que sense excessos quant a les màximes que es quedaran rondant els 30 ºC.

Notícies relacionades

Seran les mínimes les que tornaran a no donar treva confrontant entre la nit tropical i la tòrrida, amb la qual cosa serà una matinada més de mal dormir generalitzat si no tenim algun tipus de refresc que ventili la llar.

Diumenge amb prou feines presenta canvis al cel –alguna franja inofensiva de núvols alts a primera hora del matí, la resta del dia hi haurà domini absolut del sol– i amb termòmetres sense canvis en les màximes –potser una mica frenades respecte a dissabte– i amb repunt de les mínimes que ens portaran a apuntar una nit tòrrida més a sumar a la dotzena que sumem aquest estiu.