Carrils suprimits

Les obres de FGC compliquen la circulació a dos carrers de l’Eixample de Barcelona

Les obres de FGC compliquen la circulació a dos carrers de l’Eixample de Barcelona

LAURA GUERRERO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres prèvies a l’inici de les actuacions per allargar l’L8 dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), amb què s’uniran les estacions de la plaça d’Espanya i Gràcia, continuen provocant algunes afectacions a la mobilitat a l’entorn de l’Hospital Clínic.

Fins a finals de juny, al carrer de Villarroel les obres estaran situades al tram entre Rosselló i Còrsega, on únicament hi haurà un carril per a la ciculació de vehicles.

Notícies relacionades

Al carrer Còrsega, es mantindran ocupats el cordó de serveis i dos carrils pel costat muntanya, entre els carrers de Villarroel i Comte d’Urgell, i es deixarà habilitat un únic carril a la circulació. Això provocarà el trasllat de la parada de bus número 1466, de manera que es veuran afectades les línies 54, 59 i N3.

Des de mitjans de juny també s’ampliarà l’ocupació al costat Besòs, costat mar, de l’encreuament entre els carrers de Villarroel i Còrsega. Així mateix, en aquests dos carrers es mantindrà un únic carril de circulació, i hi haurà modificacions del traçat al recte dels carrers, segons han informat fonts municipals.