Campanya electoral

Alcaldes, professors i activistes de 40 països firmen un manifest de suport a Ada Colau

  • Andrea Motis, Carlos Bardem, Marina Subirats i 311 signants més del manifest de Colau

  • Colau: «Els meus avis, que van venir a BCN sense saber llegir ni escriure, mai es van poder imaginar que seria alcaldessa»

  • DIRECTE | Últimes notícies sobre les eleccions del 28M

Alcaldes, professors i activistes de 40 països firmen un manifest de suport a Ada Colau
1
Es llegeix en minuts

Un total de 255 alcaldes, professors i activistes de 40 països han ratificat un manifest per expressar el seu suport a les polítiques impulsades per l’alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció, Ada Colau.

«Necessitem que Barcelona consolidi la seva alternativa. Barcelona està obrint camí en la política i en les polítiques públiques, un camí que les altres ciutats han de seguir», és una de les consignes que es pot llegir en el text.

Firmes il·lustres

Entre els signants hi figuren els alcaldes de Londres, Sadiq Khan; d’Estrasburg, Jeanne Barseghian,i de Milà , GiuseppeSala . També destaquen les figures dels professors universitaris Noam Chomsky, Thomas Piketty, Judith Butler i Owen Jones, i l’expresident de l’Uruguai Pepe Mujica.

Notícies relacionades

Erigeixen Colau com a «pionera a l’hora de plantar cara als ‘lobbies’ regulant els lloguers de curta durada i defensant el dret a la vivenda» i han valorat positivament les superilles.

Alhora, han aplaudit el «nou model social» que, segons el manifest, té cura de les persones i del seu benestar, així com les mesures impulsades durant el seu mandat en matèria de cultura i també de feminisme i drets del col·lectiu LGTBI+.