Previsió

Temps a Barcelona, avui dissabte, 13 de maig del 2023: una tarda més de pluges

Les precipitacions, de manera irregular i intermitent, tornaran a fer acte de presència en un dia de cel gris

  • Els experts alerten: «El paraigua, a mà»

  • Arriben a Espanya els ‘sants de glaç’

Temps a Barcelona, avui dissabte, 13 de maig del 2023: una tarda més de pluges

ALFONS PUERTAS / OBSERVATORI FABRA (RACAB)

1
Es llegeix en minuts

Després de l’autèntic ruixat que va remullar, i de quina manera, Barcelona i l’àrea metropolitana divendres passat, amb fins i tot presència de calamarsa, per a aquest dissabte, 13 de maig, tornarem a sumar una nova jornada de pluges.

Sense descartar la possibilitat que es tornin a produir precipitacions de forta intensitat, en aquest sentit el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat els primers avisos d’alerta per a les comarques del nord de la corona metropolitana a més del prelitoral i litoral de la meitat nord, serà un dissabte que combinarà el cel totalment tapat, alguna bretxa per on es deixarà veure tímidament el sol i l’amenaça de pluja al llarg del dia que es desencadenarà a partir de la sobretaula.

I és que serà a la tardaquan el cel gris comenci a descarregar aigua i ho farà, igual com ahir, de manera irregular i intermitent, i sense descartar que en alguns moments sigui en forma de tempesta.

Notícies relacionades

Les temperatures, sense canvis, es mantindran per sota de la mitjana del que tocaria per a aquestes dates.

De cara a diumenge, el sol recuperarà una mica de protagonisme en la primera meitat del dia, però a la tarda tornarà a ploure a la capital de Catalunya.