Obres municipals

Barcelona aborda noves obres a Montjuïc per millorar els camins escolars

El projecte preveu ampliar un hort del barri i posar en marxa una aula ambiental

Barcelona aborda noves obres a Montjuïc per millorar els camins escolars
1
Es llegeix en minuts
EFE

Barcelona aborda diverses obres a Montjuïc per millorar els camins escolars. L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa aquestes obres a la muntanya per ampliar també l’hort de la Font Trobada. A més, es preveu posar en marxa una nova aula ambiental.

Segons informa aquest dissabte el consistori, la millora dels camins escolars de Montjuïc començarà a finals de març, es farà en dues fases i es preveu una durada de les obres d’uns set mesos, amb una inversió de 944.526 euros.

Proposta familiar

Mares i pares d’alumnes de les escoles Tres Pins i Bosc de Montjuïc van presentar la proposta en els pressupostos participatius per arreglar aquests camins i facilitar la comunicació del nucli urbà del Poble-sec amb aquests centres i els diversos equipaments que hi ha a la muntanya.

Notícies relacionades

Quant a l’hort de la Font de la Trobada, es tracta de l’ampliació de 1.200 metres quadrats d’espai destinat a horts comunitaris per sobre de l’actual zona d’horts i la creació d’una aula ambiental a l’esplanada dels jardins de Joan Prats, al costat del Bar Marcelino, que es convertirà en un espai comunitari d’educació ambiental.

Les obres tenen un pressupost de 925.000 euros i es preveu que estiguin acabades després de l’estiu.