Després de robar en una bijuteria

Atrapats dos lladres amb una caixa enregistradora al centre de Barcelona

Els Mossos els van trobar a prop de l’establiment assaltat, encara carregant amb la màquina i diverses joies

Atrapats dos lladres amb una caixa enregistradora al centre de Barcelona

MARC LOZANO / AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una caixa enregistradora ha delatat dos presumptes lladres poc després d’assaltar una bijuteria al centre de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van aconseguir identificar-los aquest dimarts a l’atrapar-los encara carregant amb el pesant aparell, instants després de penetrar de matinada en un establiment situat a la plaça de l’Àngel, al districte de Ciutat Vella. Els agents van trobar també diverses joies al registrar els dos sospitosos, que acumulen diversos antecedents.

Notícies relacionades

L’atracament es va produir aquest dimarts cap a les 03.30 de la matinada, informen els Mossos. Els agents van rebre avís del robatori cap a aquella mateixa hora. Després de pentinar l’entorn de la plaça de l’Àngel, els policies van detenir els dos presumptes autors del delicte, dos homes de 45 i 30 anys. El més més gran acredita 28 antecedents policials, apunta el cos.

Els Mossos expliquen que els dos sospitosos van aconseguir fugir a peu després de cometre el robatori i portant la caixa enregistradora. Els agents que es van desplaçar a la zona els van trobar a prop de la bijuteria que presumptament havien assaltat amb prou feines uns minuts abans. La policia va aconseguir recuperar les joies sostretes. El cos no ha precisat el valor dels articles furtats ni la quantitat de diners que hi havia a la caixa.