Sense detinguts

Els Mossos investiguen una agressió sexual aquesta matinada prop d’una discoteca al Poble Espanyol

La patronal de l’oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife ja ha anunciat que demanarà ser acusació popular en el cas

Barcelona  Poble espanyol   foto  aerea   FOTO  POBLE ESPANYOL

Barcelona Poble espanyol foto aerea FOTO POBLE ESPANYOL

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos estan investigant una agressió sexual a una dona aquesta matinada al districte de Sants de Barcelona, segons ha confirmat la policia catalana. Fonts pròximes al cas expliquen que els fets s’han produït prop d’una discoteca de l’entorn del Poble Espanyol.

Els Mossos van rebre l’avís cap a les 5 de la matinada. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari. De moment no hi ha detinguts i el cos policial està investigant els fets.

Denúncia de la patronal de l’oci

La patronal de l’oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife ja ha anunciat que demanarà ser acusació popular en aquest cas. L’entitat condemna els fets i confia que es detingui l’autor.

Notícies relacionades

A més, remarca que la discoteca pròxima al lloc de l’agressió té implementat el distintiu internacional de seguretat atorgat per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn, que inclou un protocol per evitar agressions sexuals i com actuar en cas que es produeixi.

La patronal assegura que «l’actuació del local és correcta», però argumenta que «no podia fer-hi més perquè els fets han passat fora».