Activitats esportives

¿Quan és la Mitja Marató de Barcelona?: dates i horaris

  • Barcelona recupera l’empenta prepandèmia per a la mitja marató i la marató

fcasals47294023 barcelona   10 03 2019   deportes  maraton de barcelona en s190310130139

fcasals47294023 barcelona 10 03 2019 deportes maraton de barcelona en s190310130139 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mitja marató de Barcelona és una de les activitats esportives més esperades que ens ofereix la capital catalana. Les inscripcions es van tancar el 7 de febrer a la web oficial de l’‘eDreams Mitja Marató’. Aquest esdeveniment esportiu tindrà lloc elpròxim diumenge 19 de febreri s’iniciarà a les 8.30 hores del matí.

El circuit, de 21 quilòmetres (la meitat d’una marató), serà totalment urbà, fàcil i veloç. Els inscrits recorreran el cor i costa d’aquesta ciutat cosmopolita i activa, ideal per als que busquen millorar la seva marca personal. Així mateix, els atletes passaran pel Paral·lel, plaça d’Espanya, Gran Via, Arc de TriomfDiagonal Mar, entre d’altres, on es correrà pel passeig marítim fins a arribar a la meta al costat del parc de la Ciutadella.

Notícies relacionades

Aquest any 2023, l’encarregat d’organitzar i patrocinar aquest esdeveniment és eDreams, el qual presenta una mitja marató plena d’activitats i animacions musicals en directe per crear un ambient únic. A part dels inscrits, milers de persones sortiran per recolzar i acompanyar tots els participants i així celebrar aquesta 33a edició, que compta amb 17.000 corredors i corredores i un potent cartell d’elit.

Sortida, dorsal i xip

La mitja marató començarà al passeig de Pujades davant el parc de la Ciutadella. En aquest punt concret serà on es reuniran els participants i es posicionaran al lloc de sortida exacte. Els dorsals individuals són essencials per participar i tot corredor ha d’anar a recollir-los al pavelló esportiu de Sant Cugat durant els dies previs a la prova. Allà, també recolliran el xip, bossa del corredor i una samarreta de regal. Cada competidor haurà de portar el seu dorsal en un lloc visible durant tota la carrera.