BÀSQUET

La Copa del Rei de bàsquet de Badalona es veurà arreu del món

Serà la copa de més difusió internacional de la història amb un rècord d’emissió a 153 països de quatre continents

La Copa del Rei de bàsquet de Badalona es veurà arreu del món
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Copa del Rei de Badalona, que es disputa del 16 al 19 de febrer al Palau Olímpic de Badalona, serà la de més difusió internacional de la història de la competició amb un rècord d’emissió a 153 països de quatre continents.

Segons va revelar l’ACB, la Copa es veurà íntegrament a 24 països de Llatinoamèrica a través de Star+ d’ESPN (Disney), amb emissió també a Fox Sports a l’Argentina i Inter a Veneçuela. A Amèrica del Nord, fubo Sports Network portarà el torneig del KO als Estats Units, i TVC i Hi!Sports, a Mèxic, alhora que Game+ l’emetrà al Canadà.

Àsia viurà també l’esdeveniment com mai, amb la retransmissió a la Xina a través de dues plataformes del calat de PPSports i Bilibili, i dos territoris que s’hi sument aquest any: l’Índia i el subcontinent indi amb FanCode i les Filipines amb Setanta Sports. A més, es podrà veure a l’Orient Mitjà amb Sharjah Sports, entre altres operadors i països.

Mercats principals

A Europa, es podrà veure als principals mercats de bàsquet: Grècia (OTE), Turquia (D-Smart), països bàltics (TV3), Polònia (SportKlub), Finlàndia (Elisa TV), França (MCS Basket), Portugal (Eleven Sports Network), Ucraïna (PV+) o la retransmissió per als països balcànics, que el viuran a través d’Arena TV, amb comentaristes que estaran en directe a Badalona.

Notícies relacionades

«L’ACB s’ha proposat que la Copa del Rei arribi a tots els racons del globus i, de manera excepcional, retransmetrà tots els partits en directe a Facebook en aquells països on cap operador té els drets d’emissió, així com a la majoria de l’Àfrica on l’acord no és exclusiu», va assenyalar l’ACB.

D’aquesta manera, el torneig arribarà a països com Itàlia, Alemanya, Austràlia, el Japó, Corea del Sud, Indonèsia, els Països Baixos, Suècia, Noruega, Àustria, Irlanda o Nova Zelanda, entre d’altres.