Barcelona

Ernest Maragall, sobre Junts: «No aconsegueixo trobar arguments que justifiquin estar en contra dels pressupostos»

El candidat d’ERC a Barcelona retreu a la formació que prioritzi «l’interès de partit»

Ernest Maragall, sobre Junts: «No aconsegueixo trobar arguments que justifiquin estar en contra dels pressupostos»

ACN vídeo

1
Es llegeix en minuts
ACN

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha assegurat aquest dissabte que no troba arguments que justifiquin estar en contra dels pressupostos de la Generalitat «que no siguin els derivats d’una posició de partit».

Argument de Junts

En unes declaracions als mitjans de comunicació al barri de Gràcia de Barcelona, Maragall ha afirmat que encara ha d’escoltar «un sol argument objectiu de discrepància» per part de Junts respecte als comptes. «Ens sorprèn i ens estranyen els anuncis de determinades forces com Junts, que manifesten sense embuts que hi estan en contra», ha remarcat.

Notícies relacionades

El també president del grup d’ERC a Barcelona ha dit que les posicions de partit són «legítimes», però ha lamentat que són contràries «a l’interès general» de Barcelona i de Catalunya.

Vot en contra

Jordi Turull ja va avançar dijous a Catalunya Ràdio que votaran en contra dels pressupostos del Govern si arriben a la cambra «tal com estan». El que encara no han fet públic és si també presentaran una esmena a la totalitat. Una decisió que hauran de prendre abans del 14 de febrer, quan se celebrarà la primera votació a l’hemicicle.