Ajudes

Subvencions per a entitats de Barcelona 2023: com i quan sol·licitar-les

Les ajudes van dirigides a entitats sense ànim de lucre que vulguin portar a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat

Subvencions per a entitats de Barcelona 2023: com i quan sol·licitar-les

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 9 de gener comença el període de sol·licitud per a la convocatòria general de subvencions per a l’any 2023 a Barcelona, destinades a entitats sense ànim de lucre que vulguin portar a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat a la seva pàgina web el document de la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i una altra informació d’interès. Així mateix, el dilluns 9 de gener se celebrarà una sessió informativa per resoldre dubtes, que tindrà lloc a les 17.30 hores a la sala Lluís Companys de la seu del districte d’Horta-Guinardó (Ronda Guinardó, 49).

Notícies relacionades

El termini de presentació de sol·licituds és del 9 al 26 de gener del 2023, tots dos inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. És obligatori presentar la sol·licitud telemàticament.

Des de Torre Jussana, el servei de l’Ajuntament de Barcelona destinat a recolzar les diverses formes d’associacionisme de la ciutat de Barcelona, han preparat una pàgina web anomenada ‘Especial SubvencionsBCN’, on s’ofereixen recursos i informació de suport per resoldre dubtes sobre els diferents tràmits que cal fer en cada moment relacionats amb aquestes ajudes municipals.