Crítiques del PP barceloní a Colau per la inseguretat

Rebenten amb explosius dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet i al barri de Sarrià de Barcelona

Els Mossos investiguen els atacs com a possibles robatoris, però desconeixen si els lladres s’han portat cap botí

Una oficina de Bankínter.

Una oficina de Bankínter.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’atac contra dos caixers automàtics aquesta passada matinada a Santa Coloma de Gramenet i al barri de Sarrià de Barcelona. Els dos caixers automàtics són de l’entitat Bankinter i han sigut rebentats amb alguna mena de material explosiu. També han provocat danys greus als vidres exteriors de les dues sucursals.

El primer atac es va produir cap a dos quarts de cinc de la matinada d’aquest dissabte a la rambla de Sant Sebastià de Santa Coloma i, una hora més tard, un segon atac al caixer ubicat a l’encreuament entre el passeig de la Reina Elisenda i el carrer Major de Sarrià, a Barcelona.

Els Mossos investiguen els atacs com a possibles robatoris, però no va transcendir si els lladres s’han emportat cap botí econòmic.

Crítiques del PP barceloní a Colau per la inseguretat

Notícies relacionades

L’acte violent a la sucursal de Bankinter a Sarrià ha provocat les crítiques del portaveu del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Óscar Ramírez, cap a l’alcaldessa de la localitat, Ada Colau.

«Ahir coneixíem les dades de delictes a la Barcelona de Colau-PSC, amb una mitjana de vuit furts cada hora i amb un increment del 80%. Avui despertem al barri de Sarrià amb aquest robatori al caixer d’una entitat bancària. Actuen amb total impunitat», ha denunciat el portaveu del PP.

Temes:

Bancs Robatoris