A Sarrià i Bufalà

Moren un motorista de 28 anys a Barcelona i un altre de 34 a Badalona

Moren un motorista de 28 anys a Barcelona i un altre de 34 a Badalona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana dos motoristes han perdut la vida en carrers de Barcelona i Badalona. Ahir a la nit un home de 34 anys va morir en un xoc múltiple en un carrer del barri badaloní de Bufalà, i un jove de 28 ha perdut la vida de matinada al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la capital catalana.

En el cas de Badalona, l’avís del sinistre es va rebre entorn de les 22.30 hores a l’altura del número 540 de l’avinguda de Martí Pujol, al barri de Bufalà.

En l’accident es van veure implicats tres cotxes i la motocicleta del difunt.

El conductor d’un dels turismes va resultar ferit lleu per una contusió cervical i una altra a l’abdomen.

Quatre dotacions de la Guàrdia Urbana de Badalona, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM es van desplaçar al lloc de l’accident.

La Unitat d’Atestats de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació dels fets.

El motorista va caure a terra

Notícies relacionades

Quant a la víctima mortal de Barcelona, el jove de 28 anys va tenir un accident a l’altura del número 97 de l’avinguda Foix. La motocicleta, per motius que es desconeixen, va caure a terra. El passatger va resultar ferit lleu. L’accident ha tingut a la 1.15 hores.

Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, que es va fer càrrec de la investigació dels fets, dotacions dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques. El consistori lamenta la mort del motorista i trasllada les seves condolences a la família i amistats. Aquesta és la 12a víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any, vuit de les quals eren motoristes.