A Sant Feliu de Codines

Mor un jove de 21 anys al sortir el cotxe de la C-59

Ja són 120 els morts aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts
ACN

El conductor d’un turisme ha mort al sortir el vehicle de la via a la C-59 a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos van rebre l’avís del sinistre a les 23.30 hores de diumenge. Com a conseqüència de l’accident, el conductor i únic ocupant del vehicle va morir. Es tracta de D.P.S., un jove de 21 anys i veí de Sabadell.

Notícies relacionades

Després de rebre l’avís, es van activar dues patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i el servei de recolzament psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Després d’aquesta mort, són 120 els morts en accidents de trànsit aquest any a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.