Balanç de la primera edició

30.000 persones acudeixen a ‘Viu Montjuïc’

El Castell de Montjuïc amb 10.000 visitants ha sigut l’espai més freqüentat, seguit del Caixaforum, el MNAC, el Jardí Botànic i la Fundació Miró

30.000 persones acudeixen a ‘Viu Montjuïc’

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts

‘Viu Montjuïc, el parc de la Cultura’ tanca la primera edició amb 30.000 participants. La resposta a les activitats culturals i d’oci, la majoria gratuïtes, programades per 22 equipaments ubicats a la muntanya de Montjuïc ha captat un públic divers. Aquesta primera edició que ha sumat esforços del Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Industries Creatives ha comptat amb més de 70 activitats, aquest dissabte i diumenge.

Notícies relacionades

Els espectadors podien participar en itineraris guiats, intervencions participatives, jocs de pistes, concerts i espectacles de dansa i teatre. D’entre els equipaments, els que han tingut una afluència de públic més gran han sigut el Castell de Montjuïc amb 10.000 visitants, el Caixaforum amb més de 5.000, el MNAC amb més de 3.000, el Jardí Botànic amb gairebé 3.000 i la Fundació Joan Miró amb gairebé 1.500 visitants.

 «Són xifres comparables a les registrades durant la Nit dels Museus d’abans de la pandèmia», ha destacat satisfet Jordi Martí, responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. La idea és repetir l’experiència de forma anual.