La lluita contra el coronavirus

Luz de Gas reobre després de 19 mesos de tancament per la pandèmia

Luz de Gas reobre després de 19 mesos de tancament per la pandèmia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La discoteca Luz de Gas reobre aquest divendres a les 00.00 hores després de 19 mesos de tancament obligat per la pandèmia de coronavirus. Per accedir-hi, serà obligatòria la mascareta i presentar el passaport Covid que acrediti la pauta completa de vacunació o una PCR negativa.

La mítica sala de Barcelona obre les portes una setmana més tard que la majoria de l’oci nocturn català, que ho va fer fa una setmana. Fede Sardà, propietari de la discoteca, ja va assenyalar que no correria per obrir el primer dia autoritzat, i que preferia esperar una setmana més per tenir-ho tot a punt.

Per a aquest primer dia d’obertura, no hi haurà venda anticipada d’entrades, sinó que les entrades s’hauran de comprar a la porta del local. És així per evitar problemes de devolució de diners en cas que no es pugui acreditar el certificat Covid.

Notícies relacionades

La música d’aquesta nit anirà a càrrec de Disco Inferno, una banda de 10 músics que homenatgen la música disco de finals de la dècada dels 70. El seu repertori inclou tots els ‘hits’ imprescindibles de la música disco dels 70 i els temes més clàssics de Chic, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire, Bee Gees, Donna Summer, Michael Jackson i The Tramps, entre d’altres.

Luz de Gas ja té programada una sèrie de festes i concerts per a les pròximes setmanes. Entre les quals, la Festa dels 80, el 4 de novembre, i un concert de Manuel Fuentes, el 10 de novembre.