Nova normalitat

Les sales d'estudi de Barcelona reobriran dilluns al 50% de la seva capacitat

Les sales estaran senyalitzades especialment per marcar-hi els llocs que es poden ocupar per mantenir la distància de seguretat

Les sales d'estudi de Barcelona reobriran dilluns al 50% de la seva capacitat

JOSE LUIS ROCA

Es llegeix en minuts

El Periódico

Les nou sales d’estudi permanents de la ciutat de Barcelona tornaran a estar operatives a partir de dilluns, 29 de juny, amb aforament limitat al 50% i un horari de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 hores.

Així mateix, les sales d’estudi situades a les biblioteques també es podran utilitzar durant el seu horari d’obertura, que és de dilluns a dimecres de 14.30 a 19.30 i de dijous a dissabte de 9.30 a 14.00 hores, ha informat Biblioteques de Barcelona.

Les biblioteques de la ciutat de Barcelona que obriran sales d’estudi són la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte (Eixample), Vapor Vell (Sants-Montjuïc), Montserrat Abelló (les Corts), Espai Jove La Fontana (Gràcia), Guinardó - Mercè Rodoreda (Horta-Guinardó). També obriran les sales d’estudi de les biblioteques Sant Gervasi - Joan Maragall (Sarrià-Sant Gervasi), Nou Barris (Nou Barris), Ignasi Iglesias - Can Fabra (Sant Andreu) i Poblenou - Manuel Arranz (Sant Martí).

Reforç per a la PAU

A més, les dues sales d’estudi de les biblioteques Vapor Vell i Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte també obriran els dissabtes de 16.00 a 20.00, i els diumenges d’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

Com a reforç per preparar les proves d’accés a la universitat, totes les sales d’estudi estaran obertes el cap de setmana del 4 i 5 de juliol. Dissabte de 16.00 a 23.30 hores, i diumenge d’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 23.30 hores.

Et pot interesar

Les sales estaran senyalitzades especialment per marcar-hi els llocs que es poden ocupar, amb una capacitat del 50% de l’habitual i mantenint la distància de seguretat entre usuaris.

L’ocupació de les sales s’haurà de fer per ordre d’arribada i no es podran reservar llocs a altres usuaris, mentre que es podrà comprovar el nivell d’ocupació des de la pàgina web de les sales d’estudi, ha informat Biblioteques de Barcelona.

Temes:

Biblioteques