VÍDEO

El germà de la noia assassinada al Port Olímpic: «No ens ho podem permetre».

Unes 200 persones han guardat silenci en un emotiu homenatge celebrat al Vendrell.

video 3542156 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unes 200 persones han homenatjat al Vendrell la veïna de 26 anys assassinada aquest dimecres de matinada en una discoteca del Port Olímpic de Barcelona.

Els assistents s’han reunit a la plaça Vella per demanar justícia i han guardat un emotiu minut de silenci en record de la Sara. Moltes persones han traslladat les seves condolences a la família de la noia, entre llàgrimes, i han dipositat rams de flors al centre de la plaça. 

El germà de la víctima, Mohammed, ha reivindicat que «s’ha d’elevar la consciència social perquè cada vegada hi hagi menys gent que pugui treure la vida a gent com la Sara, perquè com a societat no ens ho podem permetre»

Mohammed ha recordat que la Sara «era una bona persona, bona estudiant, treballadora, bondadosa i honrada. Tenia moltes ganes de viure i se n’ha anat per culpa de gent sense consciència». El germà de la morta ha cridat a treballar més la consciència social i a «donar més importància als altres» perquè fets com aquest no es tornin a repetir. La Sara era una noia molt coneguda al municipi i vivia allà amb la seva família, originària del Marroc.

050919 apualamiento port olimpic 16 9 ep / periodico

Diverses punyalades

Després de rebre dues punyalades per part d’un home que havia intentat robar-li el telèfon mòbil, la noia va ser traslladada amb una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en parada cardiorespiratòria a l’Hospital del Mar, on va morir hores després, cap a les set del matí. 

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra mantenen obert un dispositiuper trobar els dos sospitosos. El cas, sota secret de sumari, està en mans del grup d’homicidis. 

Al Port Olímpic es va desplegar un dispositiu de vigilància a finals de juliol després d’un altre homicidi, el d’un ciutadà xinès, que va ser apallissat a l’entrada d’un altre bar, pròxim a l’Smar.

Temes:

Barceloneta