CRISI DE SEGURETAT

Mor una noia de 26 anys apunyalada en una discoteca del Port Olímpic de Barcelona

L'atac s'ha produït quan la noia, veïna del Vendrell, ha denunciat que dos individus acabaven de robar-li el telèfon

El vigilant de seguretat del local està hospitalitzat després de rebre una punyalada, però no es tem per la seva vida

muere una mujer apunalada en una discoteca del port olimpic de barcelona / periodico

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida d’arma blanca aquesta matinada durant un intent de robatori amb violència al Moll de Mestral, al Port Olímpic de Barcelona. La morta és una noia de nacionalitat espanyola de 26 anys, veïna del Vendrell (Tarragona) i clienta de la discoteca Smar, i el ferit és el vigilant de seguretat del local. Tots dos han sigut traslladats d’urgència i ingressats a l’Hospital del Mar. L’apunyalament s’ha produït després d’un intent de furtar el mòbil de la noia. 

Segons fonts policials consultades perEL PERIÓDICO, l’incident ha tingut lloc poc abans de les 3.00 hores de la matinada d’aquest dimecres a l’interior d’aquest local de la zona de lleure del Port Olímpic, al districte barceloní de Sant Martí. Dos homes han intentat quedar-se amb el telèfon d’una dona però aquesta se n’ha adonat i ha avisat el vigilant. El treballador ha anat a buscar els dos lladres, encara a l’interior de la discoteca, i ha recuperat el telèfon. 

Després de tornar l’aparell a la propietària, el vigilant ha procedit a expulsar els dos autors del furt. En aquell instant, els dos individus han tret una navalla i li han clavat tant al treballador com a la dona que els havia denunciat. L’home ha rebut una ferida a l’abdomen i la dona, al pit. La dona ha sigut ingressada en estat molt greu a l’Hospital del Mar i ha mort poc després.

A la recerca de dos sospitosos

El cos policial busca l’autor dels fets, i fins al moment no hi hacap detingut. Els investigadors han recollit les gravacions de les càmeres instal·lades al recinte i han començat a interrogar testimonis del succés. Resultarà clau el relat que aporti el vigilant quan el seu estat de salut permeti parlar amb ell. Fonts policials remarquen que l’esforç principal se centra ara a trobar els dos sospitosos fugits

Dispositiu al Port Olímipic

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van activar fa un mes un dispositiu de seguretat al Port Olímpic i al passeig Marítim. La pallissa mortal d’un grup de clients a un ciutadà xinès en un local de lleure nocturn a finals de juliol va precipitar el desplegament policial. 

Durant la passada matinada es trobaven antiavalots de la Brigada Mòbil, agents de paisà i de Seguretat Ciutadana a la zona que van rebre la trucada d’una treballadora de la discoteca Smar alertant del que acabava de passar. Aquests mossos, juntament amb agents de la Urbana, van iniciar la recerca dels dos sospitosos, que encara no han sigut localitzats. 

Crisi de seguretat 

Notícies relacionades

Aquest succés es produeix hores abans que el tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Albert Batlle, iniciï una ronda de contactes amb els consells de Prevenció i SeguretatVeïns de Nou Barris, mobilitzats des de fa dies per l’augment de l’activitat delictiva, rebran Batlle amb una concentració reivindicativa. Arriba també poc després que l’alcaldessa Ada Colau denunciés una campanya orquestrada de soroll sobre la inseguretat per danyar la gestió del seu equip municipal i un dia abans que el conseller d’Interior, Miquel Buch, a qui l’alcaldessa va acusar també d’abandonar la ciutat per motius electorals, presenti el seu pla de xoc per abordar aquest problema. 

Segueix El Periódico a Facebook