De Norwegian Cruise Line

Un creuer avariat deixa penjats 2.700 passatgers a Barcelona

Una fallada elèctrica ha provocat l'avaria del 'Norwegian Pearl'

zentauroepp5390964 cruceo norvegian pearl190705094116

zentauroepp5390964 cruceo norvegian pearl190705094116 / INGO WAGNER

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El creuer 'Norwegian pearl' està aturat al Port de Barcelona per una avaria i s’hi quedarà fins que sigui reparat, han informat fonts de l’enclavament portuari Europa Press.

Una fallada elèctrica ha provocat l’avaria del barco, que està aturat en la terminal A del Port de Barcelona i que es canviarà a una altra al llarg d’aquesta setmana.

El creuer transportava uns 2.700 passatgers, als quals la companyia nord-americana Norwegian Cruise Line ha ofert diverses opcions de compensació, segons ha explicat en una publicació a Twitter.

Notícies relacionades

La companyia ofereix als afectats alternatives per minimitzar els inconvenients de la cancel·lació del creuer. Entre les opciones, passar els dies de viatge que quedaven a bord del barco ancorat al port,  viatjar fins a Roma i des d’allà tornar als seus països d’origen o fer-ho directament des del Prat. Així mateix, a tots els passatgers afectats els tornaran la meitat del cost del creuer i també els donaran un descompte del 50% per a futurs creuers que vulguin contractar amb la companyia.

No sembla que les propostes satisfacin els creueristes, ja que a les xarxes són moltes les protestes:

Temes:

Vacances Creuers