Un sector en conflicte

Élite Taxi considera la tornada de Cabify a Barcelona un "frau de llei"

L'empresa de VTC canvia de model burlant-se del decret de la Generalitat

zentauroepp47255220 cabify en bcn190307105642

zentauroepp47255220 cabify en bcn190307105642 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Élite Taxi considera que la tornada de Cabify a Barcelona suposa un "frau de llei", ja que la companyia de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) tornarà a operar amb un model que eludeix la precontractació d’almenys 15 minuts que ha decretat la Generalitat.

A partir d’ara, els usuaris de Cabify hauran d’acceptar noves condicions de contractació i, tot i que el primer trajecte l’hauran de sol·licitar amb 15 minuts d’antelació, després podran demanar tots els serveis que desitgin sense necessitat d’esperar un temps mínim.

Élite Taxi, el sindicat de taxistes que va liderar les protestes per demanar una major regulació del sector VTC davant la Generalitat, assegura que, amb aquesta estratègia, Cabify torna a intentar "enganyar" l’opinió pública i l’administració catalana.

Notícies relacionades

La seva tornada a Barcelona, assegura l’entitat que lidera Tito Álvarez, "és un frau de llei en tota l’extensió de la paraula", ja que la companyia "eludeix" la legalitat i "provoca" les administracions.

Cabify, igual que Uber, va deixar d’operar a Barcelona el passat 1 de febrer, dia en què va entrar en vigor el decret de la Generalitat que obliga a precontractar el servei d’un VTC amb una antelació mínima de 15 minuts. 

Temes:

Cabify