Imprudència

Identificats i multats els joves que van circular a 80 km/h en patinet per la Diagonal de Barcelona

La Guàrdia Urbana prova de localitzar ara el taxista que va gravar la imprudència

tff10-l 8hjjandh / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat les dues persones que circulaven a uns 80 km/h amb un patinet per la Diagonal després d’analitzar un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials. El subinspector en cap segon de la Unitat d’Investigació de Prevenció d’Accidents (UIPA), David Vázquez Fernández, ha explicat en declaracions recollides per a l’ACN que es tramitarà la sanció per dues infraccions "molt clares": circular per una via on no és permès fer-ho, i que ho facin dues persones quan el vehicle no ho permet.

El vídeo el grava una persona dins d’un taxi que aparentment circula a uns 80 quilòmetres per hora mentre es fa la filmació, però la velocitat "no és demostrable", va apuntar Vázquez.

Notícies relacionades

Un dels dos ocupants del patinet ja ha comès altres infraccions anteriorment. El subinspector va explicar que les persones que tinguin un patinet, abans que res han de saber "diferenciar entre el que és una joguina i el que és un patinet o vehicle de mobilitat personal".

 La identificació del noi, que anava acompanyat, ha sigut possible gràcies a la col·laboració ciutadana, segons ha explicat la Guàrdia Urbana a través de Twitter. La policia busca ara el taxista que va gravar la imprudència.