apropiació indeguda

El conductor del patinet que circulava a gran velocitat havia robat el vehicle elèctric

Els Mossos d'Esquadra han pres declaració al jove i busquen el taxista que va gravar el vídeo

tff10-l 8hjjandh / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d'Esquadra han citat aquest dijous el conductor del patinet que va circular per l'avinguda Diagonal de Barcelona a gran velocitat per presumptament apropiar-se indegudament del vehicle elèctric d'una botiga que l’hi havia deixat.

Segons han informat fonts de la policia catalana, el jove, de 19 anys, va demanar a una botiga poder provar el patinet dilluns i després el va tornar, però dimarts el va tornar a demanar i se'l va quedar. Els Mossos l'han citat a declarar aquest dijous a la comissaria i han posat les diligències a disposició d'un jutge, mentre que el patinet ha pogut ser recuperat.

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana de Barcelona el sancionarà per cometre una "infracció greu" al circular per una via i a una velocitat en la qual no està permès en un vehicle en què només pot viatjar una persona –el conduïa portant una acompanyant menor d'edat–.

"Una temeritat"

Notícies relacionades

El subinspector segon en cap de la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat, David Vázquez, ha destacat que el conductor va ser identificat mitjançant la col·laboració ciutadana i que es va confirmar la seva identitat mitjançant les bases de dades que comparteixen amb els Mossos d'Esquadra, i ha destacat que el jove va cometre una temeritat i es va posar en perill juntament amb la seva acompanyant "d'una forma innecessària".

La Urbana també treballa per identificar el taxista que, mentre conduïa, va gravar el vídeo del patinet que es va difondre per les xarxes socials, han informat fonts municipals.