El matí d'aquest divendres

Un vídeo capta una altra agressió a cop de matxet al Raval de Barcelona

La víctima presenta lesions greus, principalment a les cames

L'ajuntament reclama ajuda als Mossos i penes més dures a la justícia

herido-un-magreb-en-una-pelea-con-su-compaero-de-piso-en-el-raval / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Una altra baralla salvatge al barri del Raval de Barcelona captada per una càmera. Els fets han tingut lloc aquest divendres al carrer de Carretes, de Ciutat Vella, poc abans de les 8.00 hores. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana busquen l’home que en les imatges n’agredeix un altre amb un matxet. El vídeo, com d’altres que recullen incidents anteriors, ha sigut gravat per un veí.

Algunes fonts consultades apunten que l’individu ja ha sigut identificat i que s’ha localitzat l’arma blanca amb què ha agredit.

La víctima, de la qual no ha transcendit la identitat, presenta lesions greus, talls i traumatismes, principalment a les cames.

Notícies relacionades

Fa uns mesos va tenir lloc un altre aldarull també a cop de matxet al districte. Llavors la baralla, en ple carrer de la Reina Amàlia, va estar protagonitzada per vigilants de narcopisos propers al lloc. 

Conscient d’aquesta reguera d’incidents, l’Ajuntament de Barcelona ha reaccionat aquest divendres expressant la seva "repulsa" i comprometent-se a fer tot el possible per erradicar fets com aquests. "La resposta és molt complexa i treballem en tots els fronts per reduir aquest tipus de situacions", ha assegurat el comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens. El responsable municipal, en aquest sentit, ha reclamat més ajuda als Mossos d’Esquadra (la Conselleria d’Interior va rebutjar en l’última junta de seguretat enviar més agents) i ha remarcat que també s’ha sol·licitat a la justícia que augmentin les penes contra aquest tipus d’actuacions.

Els serveis sanitaris atenen la víctima del cop de matxet. El periódico

Temes:

Narcopisos