SUCCESSOS

Vídeo | Els homes que es van enfrontar a cops de matxet són vigilants de narcopisos

La Guàrdia Urbana intervé per arrestar un dels implicats i atendre l'altre, ferit per arma blanca

La seqüència gravada per un veí mostra els dos homes atacant-se

Baralla a cops de matxet al carrer de la Reina Amàlia. / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els dos homes gravats per un veí del barri del Raval de Barcelona dimarts a les vuit del vespre mentre s'enfrontaven a cops de matxet al mig del carrer de la Reina Amàlia són els vigilants de dos narcopisos pròxims al lloc, segons han informat fonts policials. En la gravació, de tres minuts, s'aprecia un home amb jersei gris que empunya un ganivet i sembla defensar-se del fustigament d'un altre, amb samarreta groga, que branda un matxet de grans dimensions.

Notícies relacionades

L'home del jersei gris va reculant, encara que fa algun intent de voler tallar el seu oponent, i el de groc, més tranquil, el va acorralant a poc a poc, i en determinat moment li clava al seu contrincant un tall per sobre del genoll, que aviat comença a sagnar i el fa coixejar. Poc abans, l'agressor havia perdut també uns nuntxakus -una arma pròpia de les pel·lícules d'arts marcials- que afegeixen confusió a la baralla.

L'arribada d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona desfà l'embolic. Els policies arresten el del jersei groc, per agressió amb arma blanca. L'altre ha sigut atès per un tall en una cama que ha requerit que se li practiqués un torniquet per aturar l'hemorràgia. Encara s'investiguen els motius que han provocat aquest enfrontament. Podria tractar-se d'un assumpte de drogues que ja havia originat una baralla similar el dia anterior.