D'un particular

Un comboi del Tramvia Blau, a la venda a Wallapop

Un particular ofereix el centenari vehicle, del 1905, per 22.000 euros

tramvia-blau

tramvia-blau

1
Es llegeix en minuts

Al portal de venda d’objectes de segona mà Wallapop es pot trobar gairebé de tot. I coses sorprenents, com aquest anunci: “Tranvia 1905 primera sèrie núm. 4. Llargada 8 metres. Complet. Peces originals". L’oferta es refereix a un vehicle centenari del Tramvia Blau de Barcelona, que un particular ven per 22.000 euros. Negociables, matisa l’anunci.

En alguns fòrums d’internet, segons recull aquest dimecres el diari ‘Expansión’, aquest anunci ha generat certa preocupació i animen Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que l’adquireixi. "No volem que acabi a l’estranger, com ha passat en altres casos", explica l’historiador i director del centre d’estudis Tèrminus, Joan Carles Salmerón, en declaracions recollides per aquest mitjà.

Notícies relacionades

El vehicle que s’ofereix va ser venut abans que les empreses de transport públic de la capital catalana passessin a mans municipals. El seu últim propietari l’exposava en un complex de banquets de Cabrera de Mar (Maresme).

Tot i que sembli sorprenent, no és la primera vegada que es ven material ferroviari per internet. El 2004 FGC va oferir a través d’eBay unitats de la línia Barcelona-Vallès.

Temes:

Tramvia