Un detingut

Decomissades 120 plantes de marihuana en un pis de Sants

Un veí va alertar la Guàrdia Urbana al detectar una fuga d'aigua a la vivenda

plantacisants

plantacisants

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana va decomissar dimecres de la setmana passada al matí 120 plantes de marihuana en avançat estat de creixement en un pis al districte de Sants-Montjuïc. Hi va haver un detingut. 

La intervenció es va iniciar per una trucada d'un veí que va observar que hi havia una important fuga d'aigua en una de les vivendes de l'edifici després de sentir un fort cop. Davant la sospita que a l'interior del pis hi hagués una persona caiguda que podia necessitar assistència, la Guàrdia Urbana va sol·licitar la presència dels Bombers de Barcelona per entrar a la vivenda. 

Notícies relacionades

Una vegada a l'interior es va comprovar que la fuga era deguda a la caiguda d'un escalfador d'aigua. Els agents, llavors, van descobrir que a la sala de la vivenda hi havia 26 esqueixos de marihuana i posteriorment en van trobar una plantació en una habitació. La instal·lació elèctrica, a més, estava manipulada sense cap tipus de seguretat.

Aquesta quantitat de plantes d'interior poden produir una quantitat trimestral de 12 quilograms i la seva producció anual s'estima en uns 48 quilograms. El seu valor de venda al mercat representa com a mínim uns 250.000 euros anuals, que serien obtinguts com a beneficis del cultiu d'aquesta plantació, segons estimacions facilitades per la Guàrdia Urbana.

Temes:

Drogues