Tiramisú de cireres

Tiramisú de cireres_MEDIA_1

Tiramisú de cireres_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Ana Mora és propietària de la parada Fruites i Verdures Germans Mora, al mercat de la Llibertat (plaça de la Llibertat, 27). El tiramisú són unes postres típiques del nord d'Itàlia, de la regió del Vèneto, que presenten moltes variants. En aquesta recepta, Mora proposa afegir-hi cireres.

INGREDIENTS

400 grams de cireres

2 ous

Sucre

250 g de formatge mascarpone

1 cullerada de licor de cirera

o rom blanc

16 melindros

Xocolata en pols

PREPARACIÓ

Traieu el pinyol de les cireres. En un bol, afegiu-hi dues cullerades de sucre i les cireres. Barregeu-ho i reserveu-ho. Per preparar la crema, separeu les clares dels rovells i munteu les clares a punt de neu. Bateu els rovells amb tres cullerades de sucre, afegiu-hi el formatge, el licor i barregeu-ho bé. A continuació, incorporeu-hi les clares muntades. En un motllo, col·loqueu els melindros a la base i a sobre una capa de cireres i una de crema. Repetiu el procés fins a omplir tot el motllo. L'última capa ha de ser de crema.

Notícies relacionades

PRESENTACIÓ

Empolsineu-hi cacau en pols i decoreu-ho amb cireres obertes sense os. Deixeu-ho reposar a la nevera unes hores. Mengeu-ho fred perquè la crema no perdi consistència. També es pot omplir amb altres fruites (llimones o maduixes).