El Tibidabo obre tot el mes d'agost

El parc d'atraccions Tibidabo obrirà tots els dies del mes d'agost de les 12.00 a les 23.00 hores, excepte l'última setmana del mes, que tancarà a les 22.00 hores

Vistes aèries de Barcelona des d’una de les atraccions del Tibidabo.

Vistes aèries de Barcelona des d’una de les atraccions del Tibidabo.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El mes d'agost arriba ple de novetats al Parc d’Atraccions Tibidabo. Per primera vegada s'obriran les portes cada dia d'agost per disfrutar del temps lliure des de les 12 del migdia fins a les 11 de la nit. L'última setmana d'agost, no obstant, el parc tancarà a les 22.00 hores.

Notícies relacionades

Per una altra part, també s'estrena un nou espectacle de clausura amb tecnologia làser. Hi haurà música en directe, amb l'arpa làser, una explosió de rajos de colors, formes geomètriques sobre l'aire i múltiples efectes de llum i música.

I cada tarda torna a la plaça dels Somnis la màgia i l'humor del divertit Spagueti. A més, els visitants podran disfrutar de les atraccions més noves, com l'escola de mobilitat TibiCity, on els més petits poden conduir 10 cotxes elèctrics i 2 motos, i l'espai Playful Learning by Lego. I tot amb la companyia de les mascotes del parc: el Tu, la Bi, la Da i el Bo.