CELEBRACIÓ LÚDICA

Leslie de Los Sirex serà el pregoner de les festes de Gràcia

El cantant de l'històric grup de rock barceloní ha estat escollit per la seva vinculació musical amb el districte des dels anys 60

El cantant Antoni Miquel, Leslie, a l’esquerra, amb els altres membres del grup Los Sirex.

El cantant Antoni Miquel, Leslie, a l’esquerra, amb els altres membres del grup Los Sirex. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

El cantant de l'històric grup de rock barceloní Los Sirex, Antoni Miquel Cerveró, Leslie, serà l'encarregat de llegir el pregó de les pròximes festes de Gràcia que se celebraran entre els dies 15 i 21 del pròxim agost.

La fundació que organitza la festa major del barri barceloní l'ha elegit aquest divendres amb l'acord dels representants del districte. Leslie, també conegut com l'Anxoveta, ha estat escollit per la seva prolongada vinculació artística amb el barri des dels anys 60.

Notícies relacionades

En aquest gairebé mig segle, el vincle de Leslie amb Gràcia s'ha manifestat en diversos aspectes, destaquen els organitzadors: en les trobades al carrer de Verdi a casa del seu company i amic Lluís Gomis, bateria del grup; en les actuacions del mític San Carlos Club del carrer Gran cantonada amb la rambla de Prat, local al qual van dedicar una cançó; i en les actuacions en les festes d'aquells anys que van donar modernitat als balls de l'època.

Destaquen a més que quan Los Sirex van tornar de nou als escenaris van tornar a actuar també a les festes de Gràcia.