la seguretat del parc

Una filla de la lloba Penélope salta la tanca de tres metres del seu recinte al Zoo

L'animal va saltar dijous quan es va veure acorralat pels cuidadors que preparaven el trasllat a una zona més segura

Dues de les filles de Penélope, dimecres, a la zona reservada a les llobes que ahir va quedar buida.

Dues de les filles de Penélope, dimecres, a la zona reservada a les llobes que ahir va quedar buida. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Una de les filles de la lloba Penélope, que es va escapar dimecres del seu recinte delZoo de Barcelona, va aconseguirsaltar la tanca de tres metres d'altura dijous quan es va veure acorralada pels cuidadors.

Dijous, entre les set i dos quarts de nou del matí, els cuidadors van iniciar el dispositiu de trasllat de lesllobesa altres dependències més segures i, en previsió que les llobes intentessin saltar, el personal va preparar un dispositiu que va permetre la captura de la lloba sense problemes. 

Recinte prop dels felins

Les quatrellobeshan estat traslladades a un recinte situat al costat dels felins i la mare segueix a la infermeria, en una zona aïllada.

El president del comitè d'empresa delZoo, Jesús Cabana, ha assenyalat que els treballs ja s'han iniciat, amb la consulta dels pressupostos necessaris, i ha indicat que el recinte comptarà amb una tanca "totalment nova", si bé ha desestimat posar terminis, informa Europa Press.

Notícies relacionades

El president del comitè d'empresa ha lamentat la utilització política d'un succés que, a parer seuo, ha demostrat que "les coses funcionen" alZoo, ja que encara que en un primer moment es va pensar que eren dos els animals fugats, es va contrastar que finalment només va ser un, i aquest va ser recuperat "en deu minuts".

Les cinc llobes ibèriques van arribar al desembre a Barcelona procedents delZoo de Montpeller (França), cosa que va suposar el trasllat a altres dependències de l'únic exemplar que quedava a la capital catalana per evitar problemes de convivència.