CONFLICTE LABORAL

4 conductors de bus segueixen en vaga de fam

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Els quatre conductors de bus que divendres passat van iniciar una vaga de fam a la plaça de Sant Jaume mantenen la seva mobilització per exigir una solució al conflicte laboral que va posar el col.lectiu en peu de guerra els dies previs a Nadal, amb aturades en el servei.

Notícies relacionades

Companys dels afectats van agrair ahir el suport mostrat per part de la ciutadania, que aquests dies s'ha preocupat per la seva salut i els ha portat aigua, sucs, caldos i espelmes (que encenen al voltant de les pancartes) en senyal de suport. Els treballadors, que reclamen dos dies de festa a la setmana, mantenen un pols negociador amb l'empresa. Si no es produeix un acord imminent, tornaran a fer vaga laboral (amb serveis mínims) els dies 2, 3 i 4 de gener.

Els quatre treballadors que han radicalitzat la seva posició amb una vaga de fam s'estan a la plaça de Sant Jaume des de les deu del matí fins a les vuit del vespre, quan s'instal.len en un local sindical per passar la nit. Critiquen l'ajuntament per no promoure cap solució.

Temes:

Vaga de fam