ACTUALITAT BLAUGRANA

Uns 40 socis i col·lectius s’adhereixen a la petició d’explicacions per l’Espai Barça

Uns 40 socis i col·lectius s’adhereixen a la petició d’explicacions per l’Espai Barça

Efe

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Uns 40 socis, alguns d’ells representants de col·lectius d’opinió, han firmat la carta enviada aquest dilluns via burofax als sis membres de la Comissió Econòmica i Estratègica i al Síndic del Soci, demanant explicacions pels informes i recomanacions realitzades pel finançament de l’Espai Barça

Els signants, preocupats, molestos i contrariats per la informació divulgada sobre el que cobreix els 1.450 milions acordats amb la vintena d’inversors, remarquen que l’Espai Barça aprovat per l’Assemblea General el 2021 no coincideix amb el projecte que es portarà a terme, almenys en vista de les explicacions públiques ofertes pel club. Falta, per exemple, finançament per al Palau Blaugrana.

Entre els socis que han posat el seu nom i DNI, hi figuren representants de grups d’opinió com Un Crit Valent, Seguiment FCB i Dignitat Blaugrana. Tots ells parteixen d’una preocupació per la situació econòmica de l’entitat. No en va, el canalitzador d’aquesta iniciativa és Jaume Llopis, doctor en Economia i Empresa i membre de l’Espai Barça fins al 2021.

Set dies de termini

Notícies relacionades

En la missiva es reclama en un termini de set dies les recomanacions, obligatòries pels Estatuts, que la Comissió Econòmica ha hagut de portar a terme en vista de l’estructura financera de l’Espai Barça. La carta parteix de les premisses que s’ha produït un incompliment de l’acordat en l’Assemblea General del 2021, d’una opacitat sobre les garanties ofertes als inversors i l’alteració que es produirà en els balanços econòmics de futur.

Aquests socis es reserven el dret d’emprendre accions legals si no obtenen respostes a la seva petició, fet que podria obrir un període d’incertesa sobre la reforma del Camp Nou.