FUTBOL

Cristóbal Martell, advocat de Dani Alves, assumeix la defensa del Barcelona en el cas Negreira

Cristóbal Martell, advocat de Dani Alves, assumeix la defensa del Barcelona en el cas Negreira
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’advocat penalista Cristóbal Martell, que porta la defensa de Dani Alves en el seu cas de suposada violació, defensarà el FC Barcelona en la causa oberta en un jutjat de la capital catalana pels pagaments milionaris que l’entitat blaugrana va efectuar a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, José María Enríquez Negreira.

Martell assumirà la defensa del club blaugrana del cas Negreira, després que la denúncia de la Fiscalia hagi sigut admesa a tràmit pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona.

Martell és un dels advocats més prestigiosos de Barcelona i s’encarrega, entre altres, del cas de l’expresident català Jordi Pujol i la seva família en la causa de presumpta corrupció que té a les seves mans l’Audiència Nacional.

Va representar també el futbolista Leo Messi en el seu litigi per frau fiscal i ara l’exjugador del Barça Dani Alves en la causa oberta per la suposada violació d’una jove al lavabo d’una discoteca.

Van den Eynde, contractat per Compliance

Notícies relacionades

En paral·lel, el FC Barcelona ha encarregat la investigació interna dels fets que envolten el cas Negreira a l’advocat Andreu Van den Eynde, que va defensar el líder d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, durant el judici del procés.

Van den Eynde assumiria la investigació que va encarregar fa setmanes l’àrea de Compliance (control intern del club) per recollir la informació referent als pagaments que l’entitat va efectuar al vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) entre els anys 2001 i 2018.