FUTBOL

Rummenigge, davant el cas Negreira: «Cada vegada que jugàvem a Espanya tenia una sensació estranya»

Rummenigge, davant el cas Negreira: «Cada vegada que jugàvem a Espanya tenia una sensació estranya»
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’exfutbolista alemany Karl-Heinz Rummenigge, membre del Comitè Executiu de la UEFA, ha assegurat aquest dimecres que no li va sorprendre la notícia dels pagaments que efectuava el Barcelona al vicepresident dels àrbitres José María Enríquez Negreira, ja que cada vegada que jugava a Espanya amb el Bayern Munic «tenia una sensació estranya».

«Creu-me quan et dic que vaig riure al llegir la notícia», va declarar en una entrevista amb el diari italià ‘Corriere dello Sport’.

«No em sorprèn. Cada vegada que jugàvem a Espanya tenia una sensació estranya. Són coses inacceptables que no només afecten el torneig nacional. El tema arbitral també s’ha d’abordar amb molta serietat i respecte», va apuntar, taxatiu, l’exdirector executiu del Bayern Munic.

Contra la Superlliga

Qui va ser jugador de l’Inter i del Bayern va comentar també el cas del Juventus, que va rebre quinze punts de sanció a la Serie A pel cas de les plusvàlues, una maniobra mitjançant la qual va inflar el valor de mercat dels seus jugadors per generar més ingressos en els seus traspassos i quadrar balanços generant una plusvàlua fictícia, considerada una acció il·legal.

«Llegint el que havia fet la Juve no m’ho podia creure, no havia sentit res igual mai a la vida. La Juve és un club molt important, un punt de referència per al futbol italià i europeu que s’ha marcat un estrepitós gol a pròpia porta, però estic segur que sabrà reconstruir-se al moment oportú», va opinar.

Notícies relacionades

A més, Rummenigge es va mostrar en contra de la Superlliga: «No és casualitat que la idea sorgís de tres clubs amb grans problemes de liquiditat. Pretenien obtenir ingressos importants ràpidament».

«Ara la proposta de la Superlliga ha passat de 20 a 80 equips, però el futbol no suportaria un canvi tan radical. El que ha de canviar, i ràpid, és el fair play financer, que haurà de ser més estricte», va sentenciar.