«No m’ho pregunteu més»

Busquets: «¿El meu futur? No ho sé, encara no he decidit res»

Busquets: «¿El meu futur? No ho sé, encara no he decidit res»

EFE/ Juan Carlos Cárdenas

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Leo Messi se’n va anar al París SG i es va quedar Sergio Busquets com a primer capità del Barça. Però encara no ha pogut aixecar cap trofeu i la Supercopa d’Espanya apareix com el primer i més pròxim. «Ha arribat el moment, estem preparats», va proclamar el migcampista blaugrana, que en la semifinal contra el Betis va arribar al seu partit 700 «al club de la meva vida», només superat per dues llegendes com són «Leo i Xavi, amb qui he pogut jugar».

Busi sap que se li esgota el temps al Barça. Acaba contracte el 30 de juny i no ha volgut donar pistes sobre la seva continuïtat. «¿El meu futur? No ho sé, no he decidit res, el més important és el present, estem concentrats en la final», ha indicat el capità blaugrana que, una mica cansat sobre aquest debat, va voler tallar-lo immediatament. «No ho sé. Tampoc ho diria en una roda de premsa. No m’ho pregunteu més perquè no ho diré. Demà es juga una final i anteposo això a qualsevol cosa. No hi ha cap novetat», ha remarcat Busquets. «I res més».

Els perills del Madrid

No vol perdre ni un segon a abordar la decisió que prendrà en els pròxims mesos. Si és que no la té presa ja, però no la vol revelar en públic. Sí que va ser molt més explícit el capità del Barça sobre la final de la Supercopa contra el Madrid. «Serà diferent del partit contra el Betis. Hem d’estar molt preparats perquè no surtin bé a les contres perquè el Madrid no necessita dominar molt per ser contundent a les dues àrees», ha revelat el migcampista blaugrana.

És un projecte nou i quan s’aconsegueixen títols tot és més fàcil per aconseguir l’impuls i una motivació extra per dir que anem en la direcció correcta. És el que es mereix aquest club»

Busquets, capità del Barça

Notícies relacionades

Busquets ha valorat la necessitat de guanyar un títol. «Fa molt temps que no ho aconseguim. Al club s’han viscut molts canvis. Hi ha entrenador nou, jugadors fitxats nous, joves que han pujat... És un projecte nou i quan s’aconsegueixen títols tot és més fàcil per aconseguir l’impuls i una motivació extra per dir que anem en la direcció correcta. És el que es mereix aquest club».

Després, a preguntes dels periodistes, Busquets ha explicat les causes per les quals no va llançar un penal en la decisiva tanda de la semifinal contra el Betis. Els van llançar Lewandowski, Kessié, Ansu Fati i Pedri. Van marcar els quatre. El cinquè estava destinat, segons va revelar després Xavi, a Marcos Alonso. «Els cinc llançadors van ser elecció del cos tècnic», ha argumentat el capità, que va xutar i fallar el penal decisiu contra el Marroc en l’eliminació de la selecció de Luis Enrique.