Espai Barça

Fase final de les obres a la tercera graderia del Gol Sud al Camp Nou

La demolició parcial de la grada estarà acabada de cara al partit de Lliga contra l’Espanyol el 31 de desembre

1
Es llegeix en minuts

El Camp Nou es troba en la recta final de les obres de demolició del Gol Sud, que afecta la demolició parcial de la tercera graderia. Els treballs segueixen el seu curs, tal com estava previst i a finals d’aquest mes es podrà donar per finalitzada la primera fase de les actuacions, que coincideix amb el partit de l’Espanyol del 31 de desembre.

Els treballs previs de preparació de la zona es van iniciar l’1 de setembre passat amb el desmuntatge d’equips i d’instal·lacions i el trasllat temporal de la infraestructura dels sistemes i tecnologia (CPD), treballant conjuntament amb els operadors en el desplegament d’una nova connectivitat a l’estadi per minimitzar el risc i l’impacte dels serveis a socis i sòcies, fans, serveis corporatius i tecnologia aplicada a l’esport. A continuació, es va retirar el videomarcador del Gol Sud i els seients de la zona afectada amb l’objectiu d’adequar la zona i poder procedir llavors amb la demolició.

Notícies relacionades

Ara, que s’encara la recta final de la primera fase de la demolició parcial, s’està procedint amb la retirada d’algunes de les estructures i executant així també el tall dels pilars fins a la segona graderia. Aprofitant la finestra de l’aturada de la competició per la disputa del Mundial de Qatar, es portarà a terme l’adequació de les escales que s’han mantingut, es netejarà la zona i revisaran els equips, realitzant així la posada a punt per a la tornada de la competició de la Lliga a l’estadi.

Les tasques per a la demolició s’han distribuït en tres fases. La primera, en el marc dels treballs preliminars que s’han realitzat des de l’1 de setembre passat i fins a la finestra del Mundial. Ja en una segona fase, s’abordarà la demolició parcial de la tercera graderia, que comportarà principalment la retirada de l’estructura principal i, ja finalment, s’habilitaran noves escales i vies d’evacuació per restablir l’ús dels seients de la primera i segona graderia que no estiguin afectats per les obres, garantint així la màxima seguretat de tots els aficionats i aficionades.