EL FUTUR DEL ‘10’

Xavi: «¿Messi? No és el moment. És el meu amic, però cal deixar-lo tranquil»

Xavi: «¿Messi? No és el moment. És el meu amic, però cal deixar-lo tranquil»

Efe

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Acabava la roda de premsa al vell estadi de San Siro quan va sortir el nom de Messi. Llavors, Xavi va voler deixar ben clara la seva posició. «No és el moment per parlar d’aquestes coses», va afirmar amb to rotund l’entrenador del Barcelona, conscient que el possible retorn del ‘10’ al Camp Nou el perseguirà durant tota la temporada. 

Joan Laporta, el president del Barça, vol portar Messi de tornada. Però Xavi, en canvi, és molt més prudent. No toca parlar d’aquest assumpte. I hores abans d’un decisiu xoc de la Champions, menys encara.

Notícies relacionades

«¿Leo? Sabeu que estimo molt el Leo. És un amic i el Barça és casa seva», va afirmar l’entrenador blaugrana mesurant, i de forma molt acurada, cada una de les paraules que va elegir per abordar el futur de l’astre argentí. «Però no li fem cap favor a ell, cal deixar-lo tranquil», va argumentar Xavi convençut que és el moment per esquivar qualsevol comentari. 

Sí que va coincidir, en canvi, amb l’opinió esgrimida pel seu antic company entorn de la Champions. «Ja va dir Leo que no sempre guanya el millor equip la Champions. És la competició més injusta, crec que la Lliga és més justa. La Champions es decideix per un detall. Has d’estar bé perquè en qualsevol moment t’envien fora. Estic totalment d’acord amb Leo».