EL FORENSIC ES REVELA DIMARTS

El Barça denuncia davant la fiscalia la gestió de Bartomeu

El Barça denuncia davant la fiscalia la gestió de Bartomeu
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça ha anunciat que dimarts que ve, 1 de febrer, «es presentaran públicament els resultats del treball d’investigació Forensic» que ha vingut elaborant en els últims mesos com a «conseqüència de la Due Diligence Finançera amb l’objectiu de detectar possibles irregularitats en la gestió del club durant l’últim mandat presidencial». 

Notícies relacionades

Després de la reunió de la junta, que s’ha fet al Camp Nou, també s’ha comunicat que el club ja ha emprès «actuacions» sobre la gestió de Josep Maria Bartomeu en els seus dos mandats, des del 2014 al 2021. El Barça revela que ha presentat «una denúncia davant la Fiscalia Provincial de Barcelona per fets que es deriven de les conclusions de la investigació Forensic». 

Serà el president Joan Laporta qui explicarà les conclusions d’aquest informe que ha fet la seva directiva per analitzar, fins al més mínim detall, la gestió de Bartomeu durant els últims set anys. No obstant, el club no ha volgut afegir quin tipus d’actuacions ja ha emprès contra l’exdirigent.