ACTUALITAT BLAUGRANA

Sevilla - Barça: Horari i on veure’l per TV

Sevilla - Barça: Horari i on veure’l per TV

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona visita aquest dimarts l’estadi Sánchez Pizjuán per disputar un partit endarrerit de Lliga davant el Sevilla. L’equip sevillà, aspirant al liderat que ara ostenta el Reial Madrid, parteix com a favorit contra el Barça de Xavi Hernández, esperançat amb l’evolució del seu equip després del triomf in extremis davant l’Elx.

El tècnic blaugrana es va desfer en elogis parlant del Sevilla, la seva estructura i organització, i va arribar a dir que s’havia convertit en un model i exemple a seguir en la roda de premsa prèvia al partit.

Notícies relacionades

Xavi va elogiar també de manera grandiloqüent el joveníssim Gavi, convertit de sobte en el principal pilar, als seus 17 anys, de l’equip blaugrana. Junt amb Nico, Abde i Jutglà, nois que no tenen encara ni fitxa del primer equip, Gavi ha esperonat les il·lusions d’una de remuntada en la classificació del barcelonisme.

El partit començarà a les 21.30 hores i es podrà veure per Movistar+. La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut ‘online’ des d’una hora abans de xiulet inicial.