FAVORIT AL TROFEU KOPA

Pedri, nominat a la Pilota d’Or 2021

  • El jugador del Barça entra a la llista de 30 candidats de ‘France Football’ per conquerir el prestigiós trofeu

Pedri, nominat a la Pilota d’Or 2021
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El màgic any de Pedri ha tingut el seu colofó aquest divendres al ser elegit entre els 30 candidats a conquerir la Pilota d’Or. Amb només 18 anys, després d’arribar al Barça i aconseguir la titularitat tant al club com en la selecció i encadenar Eurocopa i Jocs Olímpics, el centrecampista figura ja entre l’elit del futbol mundial, com demostra el fet d’estar enquadrat amb jugadors de la talla de Leo Messi, Earling Haaland o Karim Benzema en la lluita pel guardó.

El guanyador del trofeu, al qual aspiren cinc futbolistes blaugrana en la categoria femenina, es donarà a conèixer el 29 de novembre al Théâtre du Chatelet de París. Aquest divendres s’estan donant a conèixer els 30 finalistes. A més dels citats ja s’han revelat els noms de Mahrez, Kanté, Bonucci, Mount, Kane, Donnarumma, Sterling, Barella, Bruno Fernandes, Modric i Chiellini.

Millor jove

Notícies relacionades

Pedri té molt difícil aconseguir el guardó però, en canvi, sí que sembla el favorit per al Trofeu Kopa, que distingeix el millor jugador menor de 21 anys. El davanter alemany del Bayern Jamal Musiala sembla un dels rivals que poden fer ombra al canari, que a l’Eurocopa va ser elegit com a millor jove i va entrar a l’onze ideal. Completen la llista Mason Greenwood (Ang/United), Bukayo Saka (Ang/Arsenal), Jérémy Doku (Bèl/S. Rennais), Ryan Gravenberch (Hol/Ajax), Florian Wirtz (Ale/Leverkusen), Jude Bellingham (Ang/Dortmund), Giovanni Reyna (EUA/Dortmund) i Nuno Mendes (Por/PSG).

Millor porter

En canvi, Ter Stegen no figura entre els 10 porters aspirants a emportar-se el Trofeu Yasin, que compta amb dos aspirants de la Lliga espanyola: Jan Oblak i Thibaut Courtois. Al costat d’ells hi ha Gigi Donnarumma, Keylor Navas, Emiliano Martínez, Manuel Neuer, Samir Handanovic, Ederson, Kasper Schmeichel i Edouard Mendy.