«TRIST, PERÒ NECESSARI»

Laporta, sobre Messi: «La relació s’ha anat deteriorant»

El president reconeix haver experimentat «sensacions contradictòries» al veure’l amb la samarreta del PSG

Laporta, sobre Messi: «La relació s’ha anat deteriorant»

PSG

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Era la primera vegada que Joan Laporta parlava després de la presentació de l’excapità amb el PSG. Després del primer partit oficial D. M. (Després de Messi), el president va parlar de com havia quedat la relació entre el club i el seu símbol després de posar fi a un matrimoni de dues dècades.

«A Messi l’únic que l’hi he de dir és que li tenim un agraïment etern. Ha sigut una història d’amor entre Messi i el Barça. Ha sigut una relació de molts anys que s’han anat deteriorant i que són llei de vida», ha reflexionat en la presentació de la ‘due dilligence’. L’abraçada que es van fer quan Laporta va guanyar les eleccions contrastava amb la fredor de la salutació davant de la roda de premsa de comiat del Leo. «El disgust va ser gran, i és comprensible, no vam aconseguir que tot sortís com teníem previst. Li continuo tenint la mateixa estima. Ha sigut una llàstima que no acabés com volíem», ha valorat sobre aquesta última trobada.

«Hem avançat el post-Messi dos anys. El que estava previst eren dos anys. S’havia estructurat d’una forma, després d’una altra, però no hi cabia. Messi és el millor jugador del món i té les seves aspiracions, com és normal, i tenia ofertes, com s’ha pogut comprovar, de clubs disposats a pagar quantitats importants», ha comentat.

Notícies relacionades

El mandatari ha explicat que havia experimentat, com molts culers, «sensacions contradictòries» al veure’l amb una altra samarra. «Ho hauria preferit veure en el Barça tot i que estic convençut que hem pres la decisió correcta perquè la institució està per sobre de tots. La situació era dramàtica, si hagués passat més tard hauríem tingut un o dos anys més de Messi. Tinc la sensació que s’ha fet el que s’havia de fer».

A diferència de Xavi i Iniesta, que van decidir acabar les seves carreres fora d’Europa per no enfrontar-se al club en el qual es van formar, el desti pot provocar que els camins del Barça i Messi es creuin a la Champions. «Ara potser serem rivals i haurem d’encaixar-ho. La motivació per part nostra és màxima. S’ha vist a l’equip que el vestidor és fort, està motivat i compromès. El que sí que puc dir és que vam fer tot el possible dins de les possibilitats econòmiques del club. Això de Messi és trist, però era necessari».

Temes:

Barça