LA PLANIFICACIÓ ESPORTIVA

Koeman demana «un esforç» perquè Messi es quedi al Barça

Koeman demana «un esforç» perquè Messi es quedi al Barça

Joan Domènech

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Quan no tot està solucionat, cal estar preocupat». Aquestes eren les primeres paraules de Roanld Koeman quan falten dos dies per tornar a l’activitat amb el Barça. Moltes incerteses, potser massa, planen sobre l’equip i l’entrenador, és clar, no està del tot tranquil.

Notícies relacionades

Aquesta preocupació no és només per la situació econòmica del Barça que tant condiciona els plans esportius, sinó també la inestabilitat de la plantilla al desconèixer amb certesa qui es quedarà i qui marxarà. I personificant els dos problemes hi ha la figura de Lionel Messi, desvinculat oficialment del club (el seu contracte va acabar el 30 de març), però renovat virtualment segons les informacions que emet el club,

«Hi tinc plena confiança. Tothom ha de fer un esforç perquè Messi continuï amb nosaltres», va clamar Koeman poc abans que comencés el torneig de golf Koeman’s Cup que es disputa al Club de Golf Barcelona, a Sant Esteve Sesrovires. Quan va dir «tothom», implícitament el tècnic blaugrana va incloure Javier Tebas, el president de la Lliga i reticent al fet que el Barça reinscrigui Messi si no rebaixa el límit salarial. «És importantíssim per al club i també per a la Lliga espanyola que continuï el millor jugador del món», va afegir.