LA TORNADA DE LES SEMIFINALS

Horari i on veure el Barça-Sevilla de Copa

L’equip blaugrana mirarà de capgirar el marcador de l’anada (2-0) amb bones sensacions després de la victòria al Sánchez Pizjuán en la Lliga

Horari i on veure el Barça-Sevilla de Copa
1
Es llegeix en minuts

El Barça es va imposar alSevilla dissabte passat (0-2) en un partit importantíssim per a les aspiracions en la Lliga dels dos equips. No ha passat ni una setmana i els dos conjunts ja es tornen a veure les cares en l’altra competició nacional. Tercera vegada aquest últim mes, quarta en tota la temporada, sevillans i blaugrana decidiran aquest dimecres qui serà el primer finalista de la Copa del Rei.

Calmar la mala maror

Els jugadors de Koeman han tingut un inici de setmana convuls a Can Barça. Les detencions delBarçagate posen el club en una situació encara més complicada de l’habitual. El tècnic holandès intentarà aïllar la seva plantilla de la polèmica davant la possibilitat de classificar el seu equip per a la primera gran final de la temporada. El Barça no ho tindrà fàcil, ja que ha de remuntar el resultat advers d’una anada (2-0) que es va saldar amb gols de Koundé i Rakitic.

Per part visitant, el Sevilla acudeix a terres catalanes després de perdre al Sánchez Pizjuán i despenjar-se de la lluita pel liderat de la Lliga. Lopetegui mirarà de recuperar Ocampos per recobrar l’última ratxa de victòries que confirmaven les aspiracions d’un bloc consistent i que encaixa molt pocs gols.

L’entrenador blaugrana podria recuperar Pedri, però no Pjanic, la baixa del qual es pot afegir les habituals d’Ansu Fati, Coutinho i Sergi Roberto. Els sevillans segurament no podran comptar amb el lateral Acuña, tot i que ja ha tornat als entrenaments. Ocampos i Araújo són els dubtes d’última hora del partit.

Quan es juga el FC Barcelona - Sevilla FC

El partit corresponent a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei es disputa dimecres, 3 de març, a les 21.00 hores.

On veure el partit a la TV

Notícies relacionades

El matx es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmetràTelecinco en obert i també la plataforma de pagament DAZN.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.