CRISIS AL CAMP NOU

Víctor Font: «El Barça està en risc de fallida moral i econòmica»

El precandidat reclama a Bartomeu «transparència» i demana també que expliqui «el deute real del club»

«És vital ajornar la decisió sobre l'Espai Barça fins que la nova junta directiva surti elegida», recalca

12/12/2019 Fútbol.- Víctor Font pide un referéndum sobre la financiación del ’Espai Barça’.

12/12/2019 Fútbol.- Víctor Font pide un referéndum sobre la financiación del ’Espai Barça’. / PREMSA VÍCTOR FONT (Europa Press)

2
Es llegeix en minuts

«S'ha de començar de zero. El model de gestió que en els últims anys ens havia permès ser el millor club multiesportiu del món ja no serveix. Ara el que està en risc és el mateix Barça». Víctor Font, precandidat a la presidència del club blaugrana, ha volgut llançar un missatge després de la crisi que es viu a la llotja del Camp Nou. «El Barça està en risc de fallida moral i econòmica», ha denunciat.

A través d'una llarga carta, Font ha indicat que estava advertint els socis i sòcies del Barça que el club es dirigeix de ple «cap a la tempesta perfecta» i ha recordat que «si els riscos eren grans, ara són gegantins» després de l'aparició de la pandèmia del coronavirus.

«Vergonyosa escalada»

«Fa mesos que assistim a una vergonyosa escalada de capítols del comportament institucional del club», ha denunciat el líder del projecte 'Sí al Futur', recordant que «el mal no ve d'ara». Ha recordat «la condemna al club pel cas Neymar, les desavinences entre empleats i jugadors amb executius i l'auditoria del cas de les xarxes socials, que sembla que confirmarà l'escàndol».

@victor_font, >: “Demanem màxima prudència a la directiva davant de la ‘tempesta perfecta’” pic.twitter.com/2DT72ZgYPR— Sí al Futur (@sialfutur) April 12, 2020

Victor Font ha recordat que «en condicions normals, la gravetat dels fets hauria provocat que Sí al futur demanés dimissions i la convocatòria immediata d'eleccions anticipades». Però res és normal des de l'aparició del coronavirus. «Seria una irresponsabilitat no fer-ho. Però amb el país confinat i sense saber quan tornarem a la vida normal, és pràcticament impossible recollir firmes, presentar candidatures, fer campanya i obrir les urnes aquest estiu».

Per això, el líder de 'Sí al Futur' acaba la seva carta exigint a la directiva tres punts:

1.- Expliqui de manera totalment transparent la situació econòmica i el deute total del Club i en quina mesura aquest deute limita el pla d'acció a curt termini.

Notícies relacionades

2.- Retardi la presa de totes aquelles decisions estructurals que no siguin imprescindibles, ja que no sabem del cert quin serà l'impacte del coronavirus en la vida i l'economia del Club. És vital ajornar la decisió sobre l'Espai Barça fins que la nova Junta Directiva sigui escollida.

3.- Ofereixi la màxima prudència i transparència a l'hora de realitzar operacions (inversions i vendes) amb jugadors.